Anavar

Wat is Anavar?

Anavar ook wel oxandrolone genoemd. Anavar is een dihydrotestosteron variant dat veel gebruikt wordt om o.a. veel vet te verliezen, kracht te winnen en spiermassa mee te gainen. Het is zeer populair omdat het nagenoeg geen lichamelijke of mentale bijwerkingen geeft tijdens de anabolen kuur en er worden toch goede resultaten worden behaald. De voordelen van Anavar:

  • Het aromatiseerd niet naar oestrogeen.
  • De leverbelasting is nihil in vergelijking met andere anabolen pillen.
  • Op lage dosis is er geen nakuur vereist.
  • Geen bijwerkingen.
  • Kwaliteits spiermassa
  • Het kan door mannen en vrouwen gebruikt worden.

 

Anavar aromatiseerd niet naar oestrogeen dus je zal geen oestrogenen bijwerkingen krijgen tijdens aan Anavar kuur. Denk aan oestrogenen bijwerkingen zoals vocht, gynocomastia of mogelijk hoge bloeddruk. In vergelijking met de andere 17aa steroïden pillen is Anavar het mildst voor de lever.

Op een lage dosis tot 30 mg is geen nakuur nodig. Anavar onderdrukt de eigen testosteron aanmaak op lage dosis heel mild, dus legt je eigen testosteron aanmaak niet volledig stil. Met anavar gain je echte kwaliteits massa die je niet snel weer verliest na de kuur.

Avavar is uitstekend geschikt voor vrouwelijk gebruikt omdat de bijwerkingen heel mild zijn. Uit onderzoek is ook gebleken dat Anavar op een lage dosis veilig is voor vrouwen. Anavar is ook het populairste vrouwen anabolen middel onder onze vrouwelijke klanten.

Anavar kopen

Wilt u Anavar kopen? Wij hebben alleen de allerbeste en meest vrouwvriendelijke vrouwen anabolen. Wij werken niet met handelaren en kopen onze producten rechtstreeks op bij de fabriek. Zo kunnen wij de zuiverheid en kwaliteit garanderen.

Bij het kopen van Anabolen pillen moet je er goed op letten dat je een kwalitatief goed merk aanschaft. Wij zien helaas veel goedkopee aanbieders op het internet. Vaak spreken zij al slecht Nederlands en zijn deze producten ondergedoseerd of zitten er andere stoffen in dan dat zij beweren.

Er word veel ondergedosseerd om kosten te besparen en zo meer winst te kunnen maken. De meeste merken zijn gedosseerd en bevatten tussen de 30 en 80% werkzame stof wat ze er dus daadwerkelijk in stoppen. Er zit er veel verschil in de prijs van de grondstoffen van de anabolen pillen. Zo kost het middel Anavar 3 tot 4 keer zo duur als Dianabol, Oxymetholone en Winstrol. De kwalitatief slechtere merken stoppen goedkopere grondstoffen die op de werking lijken van de duurdere grondstoffen. Winstrol word bijvoorbeeld vaak in een potje anavar gestopt om zo meer winst te maken.

Supreme Pharmacy Labs (SPL) is onze beste kwaliteit anabolen steroïden. Bij dit merk garanderen wij dat alle stoffen die op de vial staan, ook echt in de vial zit. Ook de duurste grondstoffen Parabolan, Primobolan, Anavar en Trestolone Acethaat die 15 tot 40 keer zo duur zijn als Testosteron.

Anavar tabletten

Anavar tabletten is alleen in tabs variant. De meeste gangbare zijn 10 milligram per tablet en worden verkocht in potjes van 100 tabletten. De optimale dosis die wij adviseren voor een goede werking is:

voor mannen : 60 tot 100 mg per dag
voor vrouwen : 10 tot 20 mg per dag

Let hierbij wel op de je dagdosering verdeelt over 3 inname momenten. Dit zorgt voor de minste bloedwaarde schommelingen en de beste werking van Anavar.

Anavar+winstrol

Het stacken van Anavar en winstrol in een anabolen kuur is een prima combinatie. Het toevoegen van winstrol zal er voor zorgen dat je nog meer spiermassa en kracht zal ontwikkelen. Let op dat je niet beide middelen op de maximale dosis gaat nemen, dan zal je lever het zwaar krijgen.
De optimale dosis die wij adviseren voor een goede werking van deze stack is:

Anavar op 60 tot 80 milligram per dag
Winstrol op 30 tot 40 milligram per dag

Anavar bijwerkingen
Anavar is één van de mildste anabolen steroïden op de markt. Mogelijke mentale en lichamelijke bijwerkingen treden er zelden op. In slechts enkele gevallen bij een hoge dosering kan het voorkomen dat je last krijgt van:
    • Libido vermindering
  •          Lichte vorm van acne
  •          Verhoogde lichaamstempratuur

Libido vermindering treed weleens op bij een hoge dosering. Dit kan opgelost worden door er testosteron enanthaat bij te gebruiken. Hoofdpijn is op te lossen door meer water te drinken op een dag. Een hoge bloeddruk kan liggen aan een slecht dieet in combinatie met anabolen steroiden. Dit is op te lossen door je aan een gezond voedingschema te houden waarin je niet teveel zout nuttigd.